REFERENSSIT

Osaamme haastavissakin katoissa ehdottaa ratkaisua ja urakkamme valmistuvat aina aikataulussa.

JÄRVENPÄÄ-TALO

Korkeatasoisena kulttuuri- ja kongressikeskuksena tunnetun Järvenpää-talon alaslasketut katot ovat PTJ-Sisuste Oy:n käsialaa.

​Yli 2 000 erikokoista liimalla ja ruuvilla vanerilevyyn kiinnitettyä koivurimakasettia tarjosivat omat haasteensa. Järvenpää-talon akustiikka piilotettiin näiden kasettien alle. Konserttisalin puolelle rakennettiin vaihtelevilla muodoilla ja kääntyvillä elementeillä toimiva tila, jossa on ilo musisoida.

 

Tutustu

RAVINTOLA KERHO

Perinteisen 1800-luvulla rakennetun kerhotalon äänenvaimennus vietiin uudelle tasolle, kun tiloihin luotiin rauhallista ravintolatunnelmaa.

Seiniin ja kattoihin asennettiin akustointilevyt, joiden ansiosta sisätilat saivat samalla uuden harmonisen ilmeen. Akustointilevyt ovat Ecophone Solo tuotemerkkiä, ja elementit ovat 1200x1200mm. Harmaat seinäakustointilevyt ovat a’la PTJ-Sisuste Oy:n muotoilemat. Nyt kelpaa syödä ja kokoustaa rauhassa!

 

Tutustu

AUTOKAUPPA SA-KA

Autoliike SA-KA:n Herttoniemen uusien toimitilojen sisäkattojen talotekniikka haluttiin piilottaa ja tuoda samalla ilmeikkyyttä tiloihin.

Tilaan asennettiin ladottuna Lautex 600×600 -metallista alakattoa, joka kiinnitettiin In-Look T15-kannatusjärjestelmään. Korkean betoniholvimaisen tilan akustiikkaa parannettiin samalla pussitetulla villakaistalla, joka loi heti tilaan miellyttävän äänitunnelman.

 

Tutustu

MUUT REFERENSSIT